>> Slimme acties.

Extra voordeel op je smart.

Nu in de showroom bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven!

De nieuwe smart electric drive modellen zijn gearriveerd. Volledig elektrisch, lokaal emissievrij en met een dynamische acceleratie die al meteen op de eerste meters puur plezier oplevert. Je kunt de elektrische smart fortwo, smart forfour en de smart Cabrio nu al bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven bestellen.

Hier kom je alles te weten over onze nieuwe smart electric drive modellen en over elektromobiliteit.

De smart electric drive modellen zijn verkrijgbaar met 4% bijtelling. Dat komt neer op slechts € 30,- netto per maand! Bovendien bedragen de verbruikskosten circa € 4,- per 100km en rijd je BPM-vrij en MRB-vrij!


smart fortwo electric drive - stroomverbruik (gecombineerd): 12,9 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km.[1]
smart fortwo cabrio electric drive - stroomverbruik (gecombineerd): 13,0 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km.[1]
smart forfour electric drive - stroomverbruik (gecombineerd): 13,1 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km.[1] 


Elektrische voertuigen - disclaimer
De actieradius van deze auto is gemeten op basis van de officieel opgelegde NEDC (New European Driving Cycle). De test is uitgevoerd in een laboratorium. De resultaten kunnen daarom afwijken van de werkelijke actieradius en van het werkelijke verbruik van de auto. De reŽle actieradius en het verbruik zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals uw snelheid en rijstijl, de modus waarin u rijdt, de belading, de status van uw acculading, topografie en de weersomstandigheden (deze opsomming is niet beperkend). Voor meer informatie kunt u terecht bij uw smart represantive, dť smart specialist bij uitstek.

Operationele lease vanaf slechts € 329,- per maand*
Ben je liever verzekerd van je maandelijkse mobiliteitskosten, kies dan voor Operationele Lease. Met Operationele Lease rij je onbezorgd in de fortwo electric drive of forfour electric drive. Je betaalt ťťn vast bedrag per maand voor:

Bovendien kun je voor slechts € 20,- extra per maand een plus pakket met extra opties toevoegen aan jouw smart electric drive.

* Met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.


GeÔnteresseerd? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.