>> Slimme acties.

Extra voordeel op je smart.

smart deal voorraad dagen


Op zoek naar een auto met een deal die verstandig is? Wees smart en kies smart! De gehele maand september profiteert u bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven van smart deals. Uw voordeel kan oplopen tot wel € 3.500,- incl. BTW bij aankoop van een smart uit voorraad! 

Bent u geïnteresseerd in een smart deal? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
 
 
 
 
 
 
 
 Actievoorwaarden

Geldig op alle smart modellen, getekende klantorders van 1-07-2017 t/m 30-09-2017 en premie is uitsluitend geldig op voorraad incl. pijplijn auto’s met uiterste registratie t/m 30-9-2017.
Premie is niet van toepassing op fortwo nightrunners (coupé/cabrio), forfour SPORT editie en Business Solutions uitvoeringen.
Niet geldig in combinatie met privélease en ED wallbox actie. Deze actie is wel te combineren met de MBFS financieringsacties van 2,99%.
Niet geldig in combinatie met Corporate Sales ondersteuning o.b.v. Fleet- of Lease Account nummer / special & rental deals / VIP of Diplomaten ondersteuning.
Een fleetowner kan dus de keuze maken om gebruik te maken van het actievoordeel óf de overeengekomen condities met de afdeling Corporate Sales.