>> Slimme acties.

Extra voordeel op je smart.

smart deals


Op zoek naar een auto met een deal die verstandig is? Wees smart en kies smart! U profiteert nu bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven van smart deals. Uw voordeel kan oplopen tot wel € 3.500,- incl. BTW bij aankoop van een smart uit voorraad! 

Bent u geïnteresseerd in een smart deal? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
 
 
 
 
 
 
 
 Actievoorwaarden

Geldig op alle smart modellen, getekende klantorders van 1-10-2017 t/m 31-12-2017 en premie is uitsluitend geldig op voorraad incl. pijplijn auto’s met uiterste registratie t/m 31-12-2017. Premie is niet van toepassing op fortwo nightrunners (coupé/cabrio), forfour SPORT editie en Business Solutions uitvoeringen. Niet geldig in combinatie met privélease en ED wallbox actie. Deze actie is wel te combineren met de MBFS financieringsacties van 2,99%.
Niet geldig in combinatie met Corporate Sales ondersteuning o.b.v. Fleet- of Lease Account nummer / special & rental deals / VIP of Diplomaten ondersteuning. Een fleetowner kan dus de keuze maken om gebruik te maken van het actievoordeel óf de overeengekomen condities met de afdeling Corporate Sales.