>> Slimme acties.

Extra voordeel op je smart.


Gratis Wallbox, installatiebijdrage én ± 15.000 kilometer opladen


Kies nu voor een smart electric drive en je kunt zorgeloos op pad. Bij aankoop van een smart electric drive krijg je nu namelijk een Wallbox om je smart op te laden, een installatiebijdrage vergoed én een laadtegoed genoeg voor zo'n 15.000 kilometer cadeau. Ervaar hoe het is om volledig elektrisch te rijden met een dynamische acceleratie die al meteen op de eerste meters puur plezier oplevert.

Je ontvangt bij aankoop van een smart electric drive:

  • De smart Wallbox t.w.v. € 990 incl. BTW om comfortabel en snel thuis op te laden
  • Een installatiebijdrage t.w.w. € 750 incl. BTW*
  • 2.000 kWh laadtegoed voor publieke laadpalen t.w.v. € 665,- incl. BTW
  • Benelux laadpas mét jaarabonnement


Geïnteresseerd? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


 
 
 
 
 
 
 
 * Installatiebijdrage
Uw smart dealer verzorgt voor u de installatie- en aansluiting van uw smart-branded wallbox bij uw thuis tot een maximum bedrag van € 750 incl. BTW (= € 620 excl. BTW). Het bedrag is bedoeld om de uiteindelijke installatie- en aansluitingskost van de 11kW wallbox geheel of zoveel mogelijk te dekken. Indien de installatiekosten hoger uitvallen dan de tussenkomst van smart Nederland, is deze voor het gehele restant bedrag ten laste van de klant. Let op dat de totale kosten van de aansluiting hoger kunnen uitvallen en afhankelijk is van de moeilijkheid van de installatie en huidige energievoorzieningen (o.a. zwaarte zekeringskast, aardlekschakelaar etc.). Vraag uw smart dealer voor meer informatie inzake de installatie en laat u te allen tijde goed voorlichten. smart Nederland kan nooit aansprakelijk worden gesteld worden voor de installatie- en (her)keuring van de smart branded wallbox, deze verantwoordelijkheid ligt bij de klant/installateur zelf.

Actievoorwaarden
Geldig op nieuw geconfigureerde smart EQ en/of voorraad electric drive en smart EQ modellen: getekende klantorder van 1-10-2018 t/m 31-12-2018.

>Wallboxactie is niet van toepassing of niet combineerbaar met:
-Privélease/OSL contracten
-smart deal voorraadpremie+ gratis 4 jaargarantie
-Demo-of MB-Rent ondersteuning
-Niet geldig in combinatie met Corporate Sales ondersteuning o.b.v. Fleet-of Lease Account nummer/ special & rental deals / VIP of Diplomatenondersteuning.
Een fleetowner kan dus de keuze maken om gebruik te maken van het actievoordeel óf de overeengekomen condities met de afdeling Corporate Sales/fleet.