>> Open e-mobility

De nieuwe smart EQ fortwo cabrio

smart EQ fortwo cabrio

E voor enige in zijn soort.

Openlucht, krachtige acceleratie en nauwelijks geluiden bij het rijden: met smart is elektromobiliteit een unieke belevenis. En wel in de waarste zin van het woord, want de smart EQ fortwo cabrio is de enige open elektrische auto ter wereld. En tegelijk zo extreem urban als u van een smart mag verwachten – ultracompact, ongeëvenaard in wendbaarheid en open voor alle uitdagingen van de stad.

 

 

 

 

Bent u benieuwd hoe de smart EQ fortwo cabrio rijdt? Kom dan gerust eens langs voor een proefrit. We leggen u graag alles uit over de auto. Bent u al overtuigd en wilt u snel uw nieuwe smart op de oprit hebben staan? Kijk dan via het linkje hieronder welke auto's we op dit moment op voorraad hebben staan.

>> Bekijk onze voorraad cabrio´s

Mocht u het nog niet aandurven om een auto te kopen, denk dan eens aan privélease. U rijdt dan bijvoorbeeld de smart EQ fortwo cabrio tegen een vast all-in bedrag per maand. Zo weet u exact waar u aan toe bent iedere maand. De enige kosten die er nog bijkomen, zijn de brandstofkosten. En de rest, dat zit al in het maandbedrag.