>> smart onderdelen.

Onmiskenbaar origineel.

Onderdelen & Accessoires

 

 

Onderdelen

De eerste dag in je nieuwe smart is onvergetelijk. Wij zorgen ervoor dat dat gevoel blijft, ook als er eens iets gerepareerd moet worden. Wij gebruiken namelijk altijd onderdelen van beproefde smart kwaliteit. Omdat deze onderdelen uitvoerig zijn getest – ook op veiligheid – staan ze garant voor een lange levensduur en bovenal voor blijvend rijplezier.

 

Accessoires

Bij stedelijke mobiliteit gaat het om individualiteit, spontaniteit en keuzemogelijkheden. Ons smart accessoireprogramma smart biedt net zoveel afwisseling als het leven in de stad. Of het nu gaat om praktische details of echte blikvangers, technische snufjes of sportieve ambities, dankzij de originele accessoires voor smart en BRABUS ben je altijd stijlvol op weg.

 

>> Download brochure 2015 (pdf)

 

 

Collection

Verken onze smart Collection: of het nu om trendy modeartikelen, coole accessoires, of merchandise- en fanartikelen gaat, ongetwijfeld is er ook voor jou iets bij. Leuk om cadeau te geven maar nog leuker om te krijgen. Voor de meeste items geldt: vandaag bestelt, binnen 48 uur in huis.

 

> Download brochure (pdf)