>> Vertrouwd. Vakkundig.

Het adres voor reparatie en onderhoud.

Reparatie en onderhoud

Altijd naar de dealer.
De noodzakelijke onderhoudsbeurten en de onverwachte reparaties komen nooit op een goed moment. Het is echter van belang om je smart in goede conditie houden. Niet alleen voor je eigen veiligheid en comfort, maar het komt uiteindelijk ook de restwaarde ten goede als je auto in onderhoud is geweest bij een merkdealer zoals wij.


Reparatie

Voor onderhoud of reparatie aan je smart ben je bij ons aan het juiste adres. Je krijgt vooraf altijd een indicatie van de kosten en daarnaast zijn er vaste prijzen voor de onderhoudsbeurten, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Waarom de merkdealer:
>> Wij gebruiken originele smart onderdelen
>> Wij hebben speciaal opgeleide vakmensen
>> Uitgebreide technische informatie ter beschikking
>> Specialistische diagnoseapparatuur
>> Controle op technische updates
>> Heldere onderhouds- en reparatietarieven: zekerheidstarieven
>> Uitgebreid dienstenpakket, van 24-uurs service tot mobiliteitsgarantie
>> Recht op fabrieksgarantie
>> Het adres voor je Algemene Periodieke Keuring (APK)


Onderhoud

Originele smart onderdelen geven je het voordeel van een ruime ervaring in de ontwikkeling en bouw van voertuigen en onderdelen. Ze overtuigen door hun kwaliteit, beproefde veiligheid en hoge betrouwbaarheid. Bovendien zijn de originele onderdelen bijzonder voordelig door hun extreme duurzaamheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onnavolgbaar en uniek: nauwkeurige fabrikantgegevens en uitgebreide controles en tests zorgen ervoor dat elk afzonderlijk origineel onderdeel van smart aan de hoge kwaliteitsnormen voldoet en volgens de nieuwste stand van de techniek is gebouwd.